skip to Main Content

Jaarthema PRACHTIG!?

Tijdens het schooljaar 2019-2020 gebruiken we het thema Prachtig!? bij onze maandopeningen en vieringen. We lezen in de Bijbel dat God de aarde heeft gemaakt, Prachtig! Elke maand willen we stilstaan bij Gods schepping en hoe wij voor de aarde zorgen.

Hoe gaan de mensen daarmee om? Is de aarde nog wel zo Prachtig? Wat kunnen wij doen om goede rentmeesters te zijn? We zien er naar uit om met elkaar over die vragen na te denken. Op al onze scholen is het thema zichtbaar aanwezig en elk gezin krijgt een themaboek om zo ook thuis over ons jaarthema door te praten. Laten we samen ons best doen om goed voor Gods prachtige schepping te zorgen.

NoorderBasis_Jaarthema_Prachtig

Onze eerdere jaarthema's waren:

Jaarthema ZIEN

Van de Here leren we dat we Hem moeten liefhebben en onze naaste als onszelf. Omzien naar elkaar en daarbij Zijn liefde doorgeven, vindt de Here belangrijk. ZIEN is het jaarthema van schooljaar 2018/2019 geweest. Samen gingen we ontdekken wat de Bijbel ons leert over zien.

Jaarthema_Zien

Jaarthema IK BEN...

Het schooljaar 2017/2018 was ons jaarthema: ‘Ik ben…’. Op vele verschillende manieren laat God zien wie Hij voor ons is. Vanuit dit thema stonden we op al onze scholen stil bij wie God voor ons is. Onze kinderen mogen weten dat ze een geliefd kind van God zijn: ‘Ik ben geliefd’.

jaarthema_ikben-1
Back To Top